Over Eurovlag

header

Over Eurovlag

Opgericht in 1984 als zeefdrukkerij, is Eurovlag b.v. inmiddels uitgegroeidnaar één van de specialisten in het bedrukken en leveren van vele doek- en pvc materialen.Anno 2018 leveren wij een breed assortiment Print & Signproducten, exclusief aan re-sellers.Wij produceren zowel in Nederland als in Azië, met de modernste machinesen afwerkapparatuur onder Nederlands management.Een garantie  voorde kwaliteit die onze klanten als re-sellers mogen verwachten.

overons1

Onze filosofie

Voor onze re-sellers zijn wij de Multi-Channel-partner!U kunt bij ons uw offertes en opdrachten nog onderbrengen op een wijze die u past.Via telefoon, mail, whatsapp, on-line middels onze webshopof via uw eigen white-label-shop, die wij onze re-sellers aanbieden.Zo bepaalt u zelf de mate van service die u nodig heeftom een succesvolle verkoop te realiseren.

.

Ik wil meer weten

"."

Onze organisatie

Sig.

hoofdkantoor
frank

Onze kernwaarden

100 procent tevredenheid, dat is waar onze mensen zich elke dag op focussen. Hoe we dat doen? Door elke dag de onderstaande kernwaarden in ons achterhoofd te houden.

- Afspraak is afspraak
- Flexibel
- Eerlijk, direct en open
- Gewoon, doen

rene

Ons Team

Ons team bestaat uit een breed scala van enthousiaste professionals, ieder met zijn of haar eigen expertise. Met onze gezamelijke kennis van de Print & Sign wereld kunnen wij jou zo goed mogelijk tot dienst zijn. Aarzel niet om 'ingewikkelde' vragen of wensen aan ons voor te leggen. Wij gaan graag de uitdaging aan.

Wij beschikken over ons eigen IT team, waarvan het grootste deel na zijn of haar stage bij ons een baan aangeboden heeft gekregen. Deze jonge professionals werken elke dag aan nieuwe oplossingen om nog meer bestelgemak te kunnen aanbieden.

Ik wil collega worden
showcase

Diverse tools voor verkoop.

.

Ik wil meer weten
tilburg

Word Reseller

Ben jij een Signmaker en geloof je in de kracht van samenwerken? We ontwikkelen en doen alles samen met onze partners. Daarnaast bieden wij, inkoopvoordelen, logistieke oplossingen, een groot internationaal netwerk en trainingsmogelijkheden.

Neem contact op

".."

© 2016 - 2019 Eurovlag B.V.