Over ons

 

  - Eurovlag b.v. - Europe -

Eurovlag is opgericht in 1984 en begonnen als zeefdrukkerij, gespecialiseerd in het bedrukken van alle doeksoorten en speciale producten.

Na jarenlang deze productietechniek te hebben toegepast heeft Eurovlag b.v. haar activiteiten vanaf 2003 verder uitgebreid met het ontwikkelen en uitbouwen van een breed assortiment vlagtoebehoren en display systemen.
De laatste jaren heeft deze ontwikkeling zich doorgezet en wordt het merendeel van onze producten geproduceerd bij de Aziatische tak, Arrowflag in Vietnam, onder begeleiding van onze eigen mensen.

Kortom, Aziatische productiecapaciteit met Europese kwaliteitscontrole. Niet alleen in ons standaard assortiment kunnen wij veel voor onze klanten betekenen, ook projectmatige "special products" of volumeaantallen kunnen door ons snel ontwikkeld, geproduceerd en geleverd worden.

  
 
 - Arrowflag - Asia -

Vanaf eind 2014 is Arrowflag de Aziatische tak van ons moederbedrijf Eurovlag b.v.
Onder Nederlands management wordt in Vietnam het merendeel van de digitaaldruk orders geproduceerd, gecontroleert en rechtstreeks gedistribueerd naar onze Europese afnemers.

De benodigde zgn. hardwareproducten, als displays, aluminium producten en standaard producten liggen op voorraad in ons magazijn in Nederland en worden tegelijkertijd verzonden met het printwerk uit Azie. Voor XL-afnames worden de producten per container rechtstreeks verscheept naar onze afnemers, onder kwaliteitscontrole en garantie van Eurovlag b.v.

 
 
 

 

Inloggen als reseller

Bestel of bekijk uw inkoopprijzen door in te loggen

Wachtwoord vergeten?

Nog geen reseller account? Meld u hier aan

of

Bekijk adviesverkoopprijzen